e shtunë, 25 nëntor 2006

AUTO SHKOLLA VICTORIA PRISHTINEAuto Shkolla "Victoria"
Address: Rr.19 Nëntori p.n.

Prishtinë, KOSOVA

Alcatel: ++377 44 234-678
Fax: ++381 38 559-586

dhe

Rr. Zahir Pajaziti
Besiane ,Kosovë
Tel: +381 (0)38 559 586


Autoshkolla Victoria bën aftësimin

Professional per vozitës të kategorisë A, B dhe C

Ju mirepresim